"Goal of Upwards is to optimize AutoCAD and the AutoCAD environment. By developing applications all the power of AutoCAD is handed over to the engineers". Martin Bronsema
Upwards CAD applicaties heeft zich als bedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren van het gebruik van AutoCAD (sinds 1993) en BricsCAD (sinds 2013), en het optimaal inrichten van de CAD-werkomgeving. De doelgroep wordt gevormd door alle bedrijven die gebruik maken van AutoCAD of BricsCAD voor het vervaardigen van technische tekeningen.

Upwards CAD applicaties is opgericht door Martin Bronsema (ondergetekende), zelf werktuigbouwkundig ingenieur en jarenlang werkzaam geweest als constructeur en AutoCAD-applicatiebeheerder. Door de jarenlange eigen ervaring is grote kennis verkregen over het werkelijk, in de praktijk, gebruiken van AutoCAD. Door nauw contact met klanten en opdrachtgevers blijft Upwards CAD applicaties dicht bij de praktijk. De eigen technische achtergrond heeft als groot voordeel dat de communicatie over de zowel teken- als CAD-technische aangelegenheden bij de aanschaf, installatie of ontwikkeling van software zeer efficiënt verloopt.

Upwards heeft zich tot doel gesteld de werkelijke problemen in de praktijk op te lossen. Upwards kent de praktijk als geen ander en heeft het inzicht in en de kennis van de zeer verschillende situaties waarin AutoCAD gebruikt wordt: van productiebedrijven die alleen voor eigen gebruik tekenen tot ingenieursbureaus die de tekeningen als eindproduct leveren aan meerdere, andere AutoCAD-gebruikers, en van AutoCAD-gebruikers met één werkstation tot grote werkomgevingen.

Autodesk heeft aan Upwards CAD applicaties de status van 'Authorized Developer' toegekend. Deze status onderstreept een belangrijk punt: erkenning van Upwards CAD applicaties door Autodesk als ontwikkelaar van "professionele applicaties die duidelijk iets toevoegen aan AutoCAD" (quote Autodesk). Gevolg van het bestaande nauwe en directe contact tussen Upwards en Autodesk is het up-to-date zijn van de applicaties en de kennis wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op AutoCAD-gebied.

Bricsys heeft de applicaties van Upwards ook erkend als 'Developed for BricsCAD'. Ook deze status onderstreept een belangrijk punt: de appplicaties van Upwards zijn uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met BricsCAD.


Samengevat kan worden gezegd dat Upwards CAD applicaties met consultancy, applicaties, maatsoftware en training een uitstekend product heeft voor het optimaliseren van het gebruik van AutoCAD of BricsCAD, en het optimaal inrichten van de CAD-werkomgeving. Naast een zeer gunstige prijs, en dus prijs/prestatie-verhouding, staan bij alle activiteiten van Upwards een persoonlijke benadering en uitstekende service voorop. Wilt u dus de productiviteit van uw CAD-werkomgeving verhogen, of twijfelt u nog of dit in uw situatie mogelijk is, laat u dan overtuigen door de kracht van de applicaties, en ontdek dat Upwards CAD applicaties op alle terreinen een prima partner is.

Natuurlijk kom ik graag de applicaties een keer demonstreren en persoonlijk toelichten wat Upwards CAD applicaties verder voor uw bedrijf kan betekenen.

ing. Martin Bronsema